onsdag den 23. februar 2011

Et minde fra barndommen

Da jeg var barn elskede jeg at lege med dukkehus. Jeg kan huske min mor og jeg male og tapesere papkasser mm. Nu er det jo dejlig at jeg selv har fået en pige som jeg kan lege med og i går på genbrug kunne jeg ikke dy mig længere. Jeg fandt 2 dukkehuse.
Et rigtig håndværkertilbud

Det her hus ved jeg slet ikke om det bliver beboelig igen. Jeg fik det næsten gratis, så jeg vil alligevel forsøge.

lørdag den 19. februar 2011

Lidt billeder fra min datters værelse



Matildes værelse er ikke så stort, så jeg har sat en del hylder på for at det ikke bliver alt for rodet.









Tilføj billedtekst

torsdag den 17. februar 2011

Tallerkenrække

Den anden dag fik jeg denne tallerkenrække af min søster. Jeg havde egentligt talt ikke plads til den. Men ligefrem ikke at tage imod... det kunne jeg ikke. Nu er den kommet op på mit hobbyværelse, som jeg deler med drengenes PS3. Synes den er perfekt til blade, papir og nips.

tirsdag den 15. februar 2011

snedig cream

Kan ikke forstå, hver gang jeg bager fastalavnsboller med crem i, finder cremen altid en snedig vej ud. Jeg prøver efter næsten alle kunstens regler at isolere boller, men nej ud kommer cremen altid.  ØV ØV ØV




Det blev også til et par pølehorn af samme dej, og pølserne blev heldigvispå deres plads.

fredag den 11. februar 2011

Endelig

Endelig er jeg blevet færdig med at hækle babuskha dukken (tusindfryds opskrift). Ansigtet har jeg limet på da jeg ikke rigtig kunne hitte ud af at sy den på så det blev pænt. Det er nu pænest at sy den på så jeg må øve mig.....På trods af det er jeg egentligt tilfreds.

torsdag den 10. februar 2011

Tulipaner

Her om foråret er mine yndlingsblomster tulipaner. For 14 dage sigen havde de dem til 15 kr i rema 1000 og de stod flot i over en uge. Her i weekenden har de dem igen til 15 kr, har lige købt 2 bundter. Hvor længe mon de holder denne gang?

fredag den 4. februar 2011

rusisk og japansk pynt

Jeg har været i gang med at filte en  babushka mere og så en japansk lykkedukke. Jeg har igen filtet dem op omkring flamengokugler. Det ville nok være nemmerer og måske pænere hvis man købte nogle rigtige flamengofigure med krop og hoved i et, men har altså ikke lige været forbi nogen hobby forretning...


tirsdag den 1. februar 2011

Babushka

Ja, jeg er jo også blevet helt glad for de rusiske dukker. Jeg synes den Tusindfryd har hæklet er meget fin og tror da også hellere jeg må prøve krafter med selv.

Men så kom jeg i tanke om at jeg havde en masse uldrester. Derfor har jeg prøve at filte en.
Den er bygget om med et flamengo æg (lige hvad jeg havede) og så filtet udenom.

Etiketter

Indretning (2) MAD (2) Papir (2) ting jeg har syet (2) Div (1) filt (1) genbrug (1) maleri (1) smykker (1)